isya's FotoPage

By: isya firr

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Mar-2009 19:03 Email | Share | | Bookmark
Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009

 

See more at http://lensahijau.blogspot.com

by firrbudi aka lensahijau


Friday, 27-Feb-2009 07:38 Email | Share | | Bookmark
bukit tabur expiditon::14 feb 09

Ekspidisi ni anjuran unit sukan dan riadah en firr aka papa...
sebab lama tak g beriadah so join la...mak aii...belum separuh jln dah semput dah...
adoi..dah la dgn dh lama tak eksersais...badan plak berat...setakat mengharap pada warm up yg memain 5 minit sebelum naik tu je, mmg la mencungap...2 jam setengah tu nak sampai puncak...kul 10.30 baru sampai...dah half way tu mmg putus asa dah ni..tp sebab tgk orang lain ok je..so aku pun gagah kan jugak...huhuu..dlm hati...baik main ngan fifi kat umah... ..but anyway...enjoys la jugak....thnaks to sume yg join....nanti kita g bukit tabur yg sebelah tu pulak..hehehehe...

p/s :...sori la gambar besar betul....malas plak nak edit..kire halal je la ek..ok gak besar2..hehehe



baca doa dulu....


ok..bersedia utk naik..


mula2 dah thrill...


nampak macam main2 kan..tapi tak...


aksi ini bukan lakonan..mmg mencabar....tahap everest..


aww...


riak bangga papa selepas berjaya menawan bukit tabur..


posing ayu..huhuhu




Friday, 20-Feb-2009 16:56 Email | Share | | Bookmark
desa park city....kl tower...

lama betul tak update fp....hehehe..ni la collection gambar2 yang dah backdated
for quite some time....


Desa Park City @ Manjalara kl....
best gak tempat ni...kitorang pun baru je discover..
leh la tenang2kan fikiran..orang tak ramai...
antara kawasan perumahan elit kat kl...
nice architecture and lifestyle to appriciate..

















ni pulak gambar masa g kl tower..masa raya cina aritu...







Tuesday, 6-Jan-2009 07:42 Email | Share | | Bookmark
wedding pip @ kg telaga nenas, lumut :: 3 jan 09















Thursday, 18-Dec-2008 06:49 Email | Share | | Bookmark
amboi...sukanya...

Quote:
..fifi dengan kolam mandi...its a dangerous combination..
...once in, no out!...please dont try this at home...






Quote:
..dah agak lama dah pegi zoo ni, tapi tak sempat nak upload gambar...fifi mula2 suka giler tgk binatang2 ni.....exited habis....tapi lepas tu , dah penat kot...
die buat dono je ngan sume binatang2 kat zoo yang sume hidup segan, mati tak mau tu, ...
sian je tgk...:]..









Quote:
pastu dah penat ...ajak papa die masuk kedai...macam pandai je nak shopping..hehehe





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net